Kaneelisaiad toorjuustukreemiga

Kaneelisaiad toorjuustukreemiga














Väga hõrgud, kõik pandi kohe nahka, sellest kogusest sai 20 saia.

500 g pärmilehttainast
200 toorjuustu (toasooja)
7 sl pruuni suhkrut
2 sl kaneeli (20 g)
peotäis hakitud mandleid, pähkleid või kuivatatud puuvilju
1 muna (määrimiseks)

Taigen 2 h enne sulama. Ka toorjuust tuleb enne külmikust välja võtta, et oleks toasoe.
Ahi 200 kraadile.

Segada toorjuust kaneeli ja suhkruga.
Rullida taigen õhemaks, määrida toorjuustukreem peale, puistata hakitud asi ja tainas rulli. Lõigata 1,5 cm rattad, mis panna paberile lapiti. Siis määruda munaga ja ahju.
Ahjus 15-20 min, peab olema kuldpruun.

parimad on nad soojalt ja üldiselt nad lihtsalt süüakse kohe ära, nii et neile ei antagi võimalust jahtuda :)

Retsept on Silja Luide oma, ilmus EPL Laupäevalehes.

Kommentaarid

Populaarsed postitused