Kana sidruni ja fenkoliga

Kana sidruni ja fenkoliga

















Retsept arvestatud 6-8 inimesele (olenevalt isust muidugi :)).

2 kanarinnakut koos nahaga
2 keskmist fenkolit
1 sidrun (mitte ülisuur)
5-7 küüslauguküünt
oliivõli (vormi põhja)
20-40 g võid
soola, pipart
paar mündioksa
paar rosmariinioksa
peale pärast hakitud värsket münti

Lõika kanarinnakud 2-ks või 4-ks ja pruunista kergelt pannil.
Poolita fenkolid ja auruta neid mõni minut.
Pane vormi põhja veidi oliivõli, peale kana, fenkol, neljaks lõigatud sidrun, natuke münti ja rosmariini. Piserda peale natuke fenkoli aurutamise vett (ca pool klaasi).
Maitsesta kogu vorm soola ja pipraga.
Kõige peale võitükikesed.
200 kraadises ahjus 30 minutit.

Väga hästi sobib juurde riis, nt jasmiiniriis.



Kommentaarid

Populaarsed postitused