Sai fetajuustu, kõrvitsaseemnete ja kuivatatud tomatiga
Sai fetajuustu, kõrvitsaseemnete ja kuivatatud tomatiga
200 g jahu
50 g grahamjahu
0,5 tk soola
2,5 tl küpsetuspulbrit
sõeluda, segada, siis lisada:
50 g peeneks hakitud kuivatatud tomateid
100 g kõrvitsaseemneid
200 g murendatud fetat
mõnda meelepärast ürti (nt punet) võib ka veel natuke panna
4 muna - kõvaks vahuks
lisada:
100 g väh 3,5 % piima või koort
75 g oliivõli
100 g hapukoort (või kreeka jogurtit)
Üle ei tohi segada!
Ahjust 180 kraadi juures 40 min. Sai on superhea konsistentsiga ja parim soojalt.
Retsept on Silja Luide raamatust "Lihtsad ahvatlused", kuid natuke muutsin oma maitse järgi.
200 g jahu
50 g grahamjahu
0,5 tk soola
2,5 tl küpsetuspulbrit
sõeluda, segada, siis lisada:
50 g peeneks hakitud kuivatatud tomateid
100 g kõrvitsaseemneid
200 g murendatud fetat
mõnda meelepärast ürti (nt punet) võib ka veel natuke panna
4 muna - kõvaks vahuks
lisada:
100 g väh 3,5 % piima või koort
75 g oliivõli
100 g hapukoort (või kreeka jogurtit)
Üle ei tohi segada!
Ahjust 180 kraadi juures 40 min. Sai on superhea konsistentsiga ja parim soojalt.
Retsept on Silja Luide raamatust "Lihtsad ahvatlused", kuid natuke muutsin oma maitse järgi.
Kommentaarid
Postita kommentaar