Guljašš veiselihast (klassikaline)
Hea ja klassikaline guljašš veiselihast
Nüüd tuleb ports ca 10-le inimesele (et oma pere kahepäeva toit).
800 g veiseliha
2 sl õli
2 suurt või 3 keskmist sibulat
3-4 küüslauguküünt
- tükelda ja pruunista
1 sl jahu
1,5 sl paprikapulbrit
0,5 tl musta pipart
0,5 tl tšillipulbrit (3 väikest kuivatatud tšillikauna)
0,5 lihapuljongit
veidi rosmariini
- lisa lihasegule, hauta 1 tund ja 15 minutit ahjus (parim - kiviahjus :))
2 porgandit väikesteks tükkideks
5 kartulit - tükelda ja lisa, lisa ka veidi vett, keeda 10 min, suuremad tükid kui porgandil
1 paprika
1 purk purustatud tomateid
Maitse - võibolla vaja lisada soola.
Serveeri hapukoore, musta leiva ja tüümiani või värske peterselliga.
800 g veiseliha
2 sl õli
2 suurt või 3 keskmist sibulat
3-4 küüslauguküünt
- tükelda ja pruunista
1 sl jahu
1,5 sl paprikapulbrit
0,5 tl musta pipart
0,5 tl tšillipulbrit (3 väikest kuivatatud tšillikauna)
0,5 lihapuljongit
veidi rosmariini
- lisa lihasegule, hauta 1 tund ja 15 minutit ahjus (parim - kiviahjus :))
2 porgandit väikesteks tükkideks
5 kartulit - tükelda ja lisa, lisa ka veidi vett, keeda 10 min, suuremad tükid kui porgandil
1 paprika
1 purk purustatud tomateid
Maitse - võibolla vaja lisada soola.
Serveeri hapukoore, musta leiva ja tüümiani või värske peterselliga.
Kommentaarid
Postita kommentaar