Suvikõrvitsa-juustu pirukas


Maitseb väga hästi ka lastele, kuna neile on see "kurgipitsa" :)

Silja Luide avaldas selle retsepti Laupäevalehes.












500 g pärmi-lehttaigent.

500 g suvikõrvitsat
2 küüslauguküünt
oliiviõli
soola ja musta pipart
aed-piparrohtu, punet, besiikikut
150 g toorjuustu
100 g riivitud parmesani
100 g riivitud juustu

Suvikõrvits pikuti õhukesteks viiludeks, Suuremasse kaussi, peale hakitud küüslauk, oliiviõli, soo, pipar, hakitud ürdid. lase 10 min seista.

Samal ajal saab riivida parmesani, soojendada ahju 200-le ja rullida valmis taigna. Äärtele sisselõiked ja keskelt torkida veidi kahvliga.

Toorjuust segada enamuse parmesaniga ja määrida taignale. Peale suvikõrvitsaviilud kohakuti, et nad kataks kogu taigna.

15 min ahju.

Siis välja ja peale ülejäänud parmesan ja ka riivjuust.

Ahjus veel 15 min.

Parim soojalt, aga täiesti maitsev ka külmalt.

Kommentaarid

Populaarsed postitused