Õlles hautatud karrine kapsa-hakklihahautis















400 g hakkliha
1 sl õli
2 tl karrit
600 g kapsast
2 sibulat
2 porgandit
2 õuna
1 pudel (0,5 l) tumedat õlut
1 veisepuljongi fondi
3 sl sojakastet
värsket punet, tüümiani, salveid
soola, pipart
veidi Cayenne'i pipart

Serveerimiseks hapukoort ja musta leiba, kõrvale sobib õlu.

Alkohol aurustub, nii et lapsed saavad ka süüa. Toit on magus-hapukas.
Ribasta kapsas, sibul, porgand ja õun.
Pruunista hakkliha ja lisa siis juurviljad-sibul. Kuumuta mõni minut segades ja lisa karri.
Lisa õli, sojakaste, fondi, Cayenne pipar,
Hauta 15-20 min.
Maitsesta soola ja pipraga.

Raamatust "Sügistoidud", veidi ringi tehtud.

Kommentaarid

Populaarsed postitused