Mustikakook kondenspiimaga
Mustikakook kondenspiimaga
See on päris enda välja mõeldud :)
Põhi:
350 g vähemagusat liivataigent
(võiks olla ca 50 g suhkrut)
Nt: 100 g võid
180 g jahu
1 muna
1 sl külma vett
0,25 tl soola
Taigen peaks seisma 30 min kiletatult külmkapis. Pane samal ajal ahi 200 kraadile.
Täidis:
400 g mustikaid
300 g kondenspiima
0,5 tl vanillsuhkrut
100 g hapukoort
3 muna
Taigen 28 cm vormi, mustikad peale, ahjus ca 30 minutit.
Peaks enne söömist maha jahtuma, maitseb hästi ka järgmisel päeval.
Liisa tegi ka martsipanist kaunistused peale:
See on päris enda välja mõeldud :)
Põhi:
350 g vähemagusat liivataigent
(võiks olla ca 50 g suhkrut)
Nt: 100 g võid
180 g jahu
1 muna
1 sl külma vett
0,25 tl soola
Taigen peaks seisma 30 min kiletatult külmkapis. Pane samal ajal ahi 200 kraadile.
Täidis:
400 g mustikaid
300 g kondenspiima
0,5 tl vanillsuhkrut
100 g hapukoort
3 muna
Taigen 28 cm vormi, mustikad peale, ahjus ca 30 minutit.
Peaks enne söömist maha jahtuma, maitseb hästi ka järgmisel päeval.
Liisa tegi ka martsipanist kaunistused peale:
Kommentaarid
Postita kommentaar