Tiramisumaitseline juustutort

Põhi: 
150g digestive küpsiseid 
50g võid 
1tl kakaopulbrit 

Täidis: 
15 Savoiardi küpsist 
1tk 3in1 lahustuva kohvi pulbrit 
3sl Bailys´e koorelikööri (võib panna ka amarettot või kohvilikööri) 
600g maitsestamata toorjuustu
150g ricotta kohupiimakreemi
2dl suhkrut 
1sl maisitärklist 
1tl vanillsuhkrut 
3 muna 
2dl hapukoort 

Kaunistamiseks: 
riivitud 70% šokolaadi 
vaarikaid 

Purusta küpsised ja sega sulatatud või ning kakaoga. Suru segu küpsetuspaberiga vooderdatud lahtikäiva vormi põhja. lõika Savoiardi küpsised pooleks ning säti vormi äärde ritta. Sega omavahel kohvipulber ja liköör. Lisa toorjuust, ricotta, suhkur, tärklis, vanillisuhkur, hapukoor ja munad. Vala segu vormi ja küpseta 175 kraadi juures 1 tund ja 10 minutit. Jahuta avatud uksega ahjus 1 tund. Hoia torti enne serveerimist vähemalt 5 tundi kuni üleöö külmkapis. Kaunista tumeda šokolaadi ja vaarikatega.
100 rooga "Tordiraamat"

Kommentaarid

Populaarsed postitused