Tiramisumaitseline juustutort
Põhi:
150g digestive küpsiseid
50g võid
1tl kakaopulbrit
Täidis:
15 Savoiardi küpsist
1tk 3in1 lahustuva kohvi pulbrit
3sl Bailys´e koorelikööri (võib panna ka amarettot või kohvilikööri)
600g maitsestamata toorjuustu
150g ricotta kohupiimakreemi
2dl suhkrut
1sl maisitärklist
1tl vanillsuhkrut
3 muna
2dl hapukoort
Kaunistamiseks:
riivitud 70% šokolaadi
vaarikaid
Purusta küpsised ja sega sulatatud või ning kakaoga. Suru segu küpsetuspaberiga vooderdatud lahtikäiva vormi põhja. lõika Savoiardi küpsised pooleks ning säti vormi äärde ritta. Sega omavahel kohvipulber ja liköör. Lisa toorjuust, ricotta, suhkur, tärklis, vanillisuhkur, hapukoor ja munad. Vala segu vormi ja küpseta 175 kraadi juures 1 tund ja 10 minutit. Jahuta avatud uksega ahjus 1 tund. Hoia torti enne serveerimist vähemalt 5 tundi kuni üleöö külmkapis. Kaunista tumeda šokolaadi ja vaarikatega.
100 rooga "Tordiraamat"
150g digestive küpsiseid
50g võid
1tl kakaopulbrit
Täidis:
15 Savoiardi küpsist
1tk 3in1 lahustuva kohvi pulbrit
3sl Bailys´e koorelikööri (võib panna ka amarettot või kohvilikööri)
600g maitsestamata toorjuustu
150g ricotta kohupiimakreemi
2dl suhkrut
1sl maisitärklist
1tl vanillsuhkrut
3 muna
2dl hapukoort
Kaunistamiseks:
riivitud 70% šokolaadi
vaarikaid
Purusta küpsised ja sega sulatatud või ning kakaoga. Suru segu küpsetuspaberiga vooderdatud lahtikäiva vormi põhja. lõika Savoiardi küpsised pooleks ning säti vormi äärde ritta. Sega omavahel kohvipulber ja liköör. Lisa toorjuust, ricotta, suhkur, tärklis, vanillisuhkur, hapukoor ja munad. Vala segu vormi ja küpseta 175 kraadi juures 1 tund ja 10 minutit. Jahuta avatud uksega ahjus 1 tund. Hoia torti enne serveerimist vähemalt 5 tundi kuni üleöö külmkapis. Kaunista tumeda šokolaadi ja vaarikatega.
100 rooga "Tordiraamat"
Kommentaarid
Postita kommentaar