Kõrvitsa-spinati-ricotta lasanje

1,2 kg toorest kõrvitsat
lasanjeplaate (ca 12)
2 pakki riccotta kohupiima
4 palli külmutatud spinatit
100 g riivitud parmesani
(või 200 g fetajuustu)
kaks peotäit värskeid salveilehti
1 dl rõõsa koort
1 dl hapukoort
soola, pipart

Täidis:
kohupiim
sulanud spinat
hakitud salveilehed
pool juustukogusest
pipar, sool

Koorekate kõige peale:
kohvikoor
hapukoor
teine pool juustukogusest

Kõrvits enne viiludena ahjus röstida (ca 20 min). Siis kuubikuteks.

2 kihti:
kõrvitsakuubikud,
kohupiimaplödi
lasanjeplaate
kõige peale koorekate ja veel mingit meelepärast ürti (kasvõi uuesti hakitud salveid)

Ahjus fooliumi all 200 kraadiga 30 minutit.

100 rooga raamatust "Kõrvitsaroad", oma mugandustega.

Kommentaarid

Populaarsed postitused