Rukkijahuga kohupiimakook
Väga tervislik kook!
Söö järgmisel päeval.
Põhi:
150 g külma võid
180 g rukkijahu
50 g pruuni suhkrut
veidi soola
1 tl küpsetuspulbrit
2 sl kakaopulbrit
Kuivained segi, või tükeldada, näpu purutaoliseks, pane 2/3 sellest neljakandilisse ca 20 x 30 vormi (vajadusel võib ka 28 cm ümmarguna vorm)
Täidis:
750 g kohupiimapastat (Otto Ricotta)
100 g suhkrut
4-5 sl (maitse järgi) kakaupulbrit
Segada kõik kokku ja taignale.
300 g marju - täidisele.
Siis ülejäänud 1/3 taignast kõige peale.
200-kraadises ahjus 40 min.
Retsept on Silja Luide raamatust "10 jahu"
Kommentaarid
Postita kommentaar