Rukkijahuga kohupiimakook


Väga tervislik kook!
Söö järgmisel päeval.

Põhi:
150 g külma võid
180 g rukkijahu
50 g pruuni suhkrut
veidi soola
1 tl küpsetuspulbrit
2 sl kakaopulbrit

Kuivained segi, või tükeldada, näpu purutaoliseks, pane 2/3 sellest neljakandilisse ca 20 x 30 vormi (vajadusel võib ka 28 cm ümmarguna vorm)

Täidis:
750 g kohupiimapastat (Otto Ricotta)
100 g suhkrut
4-5 sl (maitse järgi) kakaupulbrit

Segada kõik kokku ja taignale.

300 g marju - täidisele.

Siis ülejäänud 1/3 taignast kõige peale.

200-kraadises ahjus 40 min.

Retsept on Silja Luide raamatust "10 jahu"

Kommentaarid

Populaarsed postitused