Spelta-tatrajahuga kookose-marjakook (munata marjakook 2)
28 cm vorm, ahi 200 kraadile.
Põhi:
3,5 dl keefiri
50 g võid
75 g kookosrasva (või kokku 125 g võid)
1 dl suhkrut
1 dl fariinsuhkrut
4 dl speltajahu
1,5 dl tatrajahu
125-150 g kookoshelbeid
1,25 tl soodat
1,25 t vanillsuhkrut
0,75 tl soola
Rasvained sulatada, kuivined segada omavahel, siis kõik ained omavahel kokku.
Kate:
4-5 dl musti ja punaseid sõstraid või jõhvikaid (igal juhul hapusid marju)
2 sl suhkrut
Kui külmutatud marjad, lisa 1 tl tärklist.
Sega marjad suhkru (ja tärklisega). Küpseta ahjus 25.30 min
Retsept on 100 rooga "Sõstraraamatust", kuid lisasin tatrajahu ja tegin ümber 28 cm vormile.
Kommentaarid
Postita kommentaar