Rootsi šokolaadikook Kladdkaka

Šokolaadi pole vaja, piisab kakaopulbrist!

200 g võid
250 g suhkrut
4 muna
180 g jahu (osaliselt nt riisijahu)
100 g kakaopulbrit
2 sl vanillisuhkrut
4 sl piparmündisiirupit

Sulata või ja lase 10 min jahtuda.
Lisa võile suhkru ja munad, sega ühtlaseks.

Sega jahu kakaopulbri ja vanillisuhkruga. Sõelu see ülejäänud taigna sisse.

Küpseta 28 cm vormis 180 kraadi juures 20 min.

Eriti hea on serveerida hapuka moosi ja hapude marjadega (pildil pohla-õunamoos ja värsked pohlad).

Leidsin selle retsepti Silja Luide raamatust "Magus kiusatus", kuid muutsin oma maiste järgi (vähem magusaks).


Kommentaarid

Populaarsed postitused