Mustika-kohupiimakook kaerajahuga

Mustika-kohupiimakook kaerajahuga

28 cm vormile, ahi 200 peale.

Põhi:
150 g võid
1 dl suhkrut
3 dl kaerajahu
1 dl nisujahu
3/4 tl küpsetuspulbrit
1,5 tl vanillisuhkrut
3/4 tl soola
1 muna
1 sl sidruni v laimimahla

Kuivained enne kokku, siis või (soovitavalt mikseriga), lõpuks muna. Vormile ja külmkappi.

Täidis:
600 g kohupiima
150 g hapukoort
1 dl suhkrut
1,5 tl vanillisuhkrut
3 muna
3 dl mustikaid

Sega kõik kokku v.a. mustikad, mis lisa hiljem koogi peale. Kui on sügavkülmutatud, siis ei pea neid enne sulatama, võib külmana lisada.

Kõige peale raputa mandlilaaste.

Küpseta 40 min.

Söö jahtunult.

Siin kirssidega:







Kommentaarid

Populaarsed postitused