Mustika-kohupiimakook kaerajahuga
Mustika-kohupiimakook kaerajahuga
28 cm vormile, ahi 200 peale.
Põhi:
150 g võid
1 dl suhkrut
3 dl kaerajahu
1 dl nisujahu
3/4 tl küpsetuspulbrit
1,5 tl vanillisuhkrut
3/4 tl soola
1 muna
1 sl sidruni v laimimahla
Kuivained enne kokku, siis või (soovitavalt mikseriga), lõpuks muna. Vormile ja külmkappi.
Täidis:
600 g kohupiima
150 g hapukoort
1 dl suhkrut
1,5 tl vanillisuhkrut
3 muna
3 dl mustikaid
Sega kõik kokku v.a. mustikad, mis lisa hiljem koogi peale. Kui on sügavkülmutatud, siis ei pea neid enne sulatama, võib külmana lisada.
Kõige peale raputa mandlilaaste.
Küpseta 40 min.
Söö jahtunult.
Siin kirssidega:
Põhi:
150 g võid
1 dl suhkrut
3 dl kaerajahu
1 dl nisujahu
3/4 tl küpsetuspulbrit
1,5 tl vanillisuhkrut
3/4 tl soola
1 muna
1 sl sidruni v laimimahla
Kuivained enne kokku, siis või (soovitavalt mikseriga), lõpuks muna. Vormile ja külmkappi.
Täidis:
600 g kohupiima
150 g hapukoort
1 dl suhkrut
1,5 tl vanillisuhkrut
3 muna
3 dl mustikaid
Sega kõik kokku v.a. mustikad, mis lisa hiljem koogi peale. Kui on sügavkülmutatud, siis ei pea neid enne sulatama, võib külmana lisada.
Kõige peale raputa mandlilaaste.
Küpseta 40 min.
Söö jahtunult.
Siin kirssidega:
Kommentaarid
Postita kommentaar