Kukeseene-spinatipasta

Kukeseene-spinatipasta















1 liiter kukeseeni
3 palli külmutatud spinatit
1 sibul
2 küüslauguküünt
pool pakki pastat
1 väike vahukoor
1 puljongikuubik
1 sl kookosrasva
sorts valget veini
ca 6 suurt salveilehte rivadeks
pipart ja soola maitse järgi

Puhasta seened.
Pane pasta keema.
Haki sibul ja küüslauk.
Sulata spinat.
Panen pannile seened (kooskosrasvaga), veidi hiljem ka sibul, küüslauk ja spinat. Prae ca 5 min. Lisa vahukoor ning vein ja prae madalal kuumusel segades 5 min (tuleb kreemjas). Lisa ka hakitud salvei.
Kui pasta on al dente (pakil olevast -1 min), kurna ja lisa pastaleemele. Kuumuta veel paar minutit. Serveeri riivitud parmesaniga.

Loomulikult võib kookosrasva asendada võiga ja veini sootuks ära jätta. Kuid vein aurustub, nii et seda toitu saavad ikka lapsed ka süüa.

Kommentaarid

Populaarsed postitused