Juustu-muretaignal kapsapirukas
20x30 vormile
3 dl riivjuustu
150 g hapukoort
50 g võid
2 dl nisujahu
3 dl odrajahu
2 muna
0,75 tl soola
soovi korral mingit ürti
Kõigepealt taigen valmis ja külmkappi.
Järgmisena kapsas hauduma.
Täidis:
800 g kapsast
3 keedumuna
1 toores muna
1 dl majoneesi
hakitud tilli,
tüümiani vm ürti
soola
pipart
1 tl suhkrut
Võimalusel määri vorm rasvaga, kuna paber kipub pärast koos pirukaga tulema (või võta paks paber).
Taignast 2/3 vormi põhja ja äärtele, mina rullisin enne.
Siis täidis vahele.
Siis peale 1/3 : rulli lahti ja lõika diagonaalsed ribad.
200 kraadises ahjus 30 minutit.
All on valmistuskäik tagurpidi :)
3 dl riivjuustu
150 g hapukoort
50 g võid
2 dl nisujahu
3 dl odrajahu
2 muna
0,75 tl soola
soovi korral mingit ürti
Kõigepealt taigen valmis ja külmkappi.
Järgmisena kapsas hauduma.
Täidis:
800 g kapsast
3 keedumuna
1 toores muna
1 dl majoneesi
hakitud tilli,
tüümiani vm ürti
soola
pipart
1 tl suhkrut
Võimalusel määri vorm rasvaga, kuna paber kipub pärast koos pirukaga tulema (või võta paks paber).
Taignast 2/3 vormi põhja ja äärtele, mina rullisin enne.
Siis täidis vahele.
Siis peale 1/3 : rulli lahti ja lõika diagonaalsed ribad.
200 kraadises ahjus 30 minutit.
All on valmistuskäik tagurpidi :)
Kommentaarid
Postita kommentaar