Juustu-muretaignal kapsapirukas

20x30 vormile

3 dl riivjuustu
150 g hapukoort
50 g võid
2 dl nisujahu
3 dl odrajahu
2 muna
0,75 tl soola
soovi korral mingit ürti

Kõigepealt taigen valmis ja külmkappi.
Järgmisena kapsas hauduma.

Täidis:
800 g kapsast
3 keedumuna
1 toores muna
1 dl majoneesi
hakitud tilli,
tüümiani vm ürti
soola
pipart
1 tl suhkrut

Võimalusel määri vorm rasvaga, kuna paber kipub pärast koos pirukaga tulema (või võta paks paber).

Taignast 2/3 vormi põhja ja äärtele, mina rullisin enne.
Siis täidis vahele.
Siis peale 1/3 : rulli lahti ja lõika diagonaalsed ribad.

200 kraadises ahjus 30 minutit.

All on valmistuskäik tagurpidi :)





Kommentaarid

Populaarsed postitused