Rabarberi-kohupiimakook
See on 28 cm vormile:
Põhi:
4 dl jahu (sellest võiks 1 dl olla kas grahamjahu või midagi muud, nt maisijahu)
1,5 tl kaneeli
0,75 dl tuhksuhkrut
0,5 tl soola
1 muna
Tee taigen valmis, pane vormi ja pane 30 minutuks külmkappi.
Siis pane taigen ahju 10 minutiks 200 kraadiga.
Rabarberikate:
500 g rabarberit
1 dl fariinsuhkrut
Rabarberitükd taignale ja suhkur peale, veel 10 min ahjus. Siis lase ahi 160 kraadil peale.
Täidis:
300 g kohupiima
1,5 dl hapukoort (võib ka toorjuustu)
1 dl suhkrut
1 suur või 2 väikest muna
1 tl kaneeli
Täidis kokku ja koogile, ahjus veel 10 min 160 kraadiga.
Kommentaarid
Postita kommentaar