Kreemine karulaugupesto
Leota karulaugulehti väheke, et nad päris puhtaks läheksid. Siis tupsuta paberiga kuivaks.
Kogus 100 g karulaugu kohta:
75 g päevalilleseemneid ja/või mandlijahu (et kokku 75 g)
75 g oliiviõli
kuni 0,5 tl soola
suts pipart
1 tl mett
50 g parmesani
1 sl sidruni või laimimahla
Mikserda saumikseriga silinderjas anumas korralikult läbi.
Puhastes purkides säilib külmkapis paar nädalat.
Kogus 100 g karulaugu kohta:
75 g päevalilleseemneid ja/või mandlijahu (et kokku 75 g)
75 g oliiviõli
kuni 0,5 tl soola
suts pipart
1 tl mett
50 g parmesani
1 sl sidruni või laimimahla
Mikserda saumikseriga silinderjas anumas korralikult läbi.
Puhastes purkides säilib külmkapis paar nädalat.
Kommentaarid
Postita kommentaar