Spinatipirukas kikerhernepõhjal



Võta 28 cm keraamiline v klaasist vorm, muidu tilgub taigen läbi (on algul nagu pannkoogitaigen).

Saab teha külmutatud spinatist, siis hea see enne välja sulama võtta.

Ahi 190 kraadile.

Enne taigna valmistamist prae spinatit ja porrut veidi läbi, siis jahuta.




Taigen:
3 dl kikerhernejahu
1 dl nisujahu (võib täistera)
0,5 tl soola
2 sl oliivõli
4 dl vett
riivitud muskaatpähklit
cayennei pipart
Taigna ained segada, vala vormi. Vorm veidi enne õliga. Küpseta 10 min 190 kraadises ahjus.

Täidis.
200 g spinatit
veidi porrut ja/või mugulsibulat v rohelist sibulat
2 sl oliivõli
4 muna
200 g kodujuustu
2000 g feta juustu
soola ja musta pipart
soovi korral mõnda meelepärast ürti

Klopi munad ja sega muu hulka, veidi fetat jäta ka peale panemiseks.

Küpseta koos täidisega 180 kraadi juures 25-30 min.

Kommentaarid

Populaarsed postitused