Suvikõrvitsa-ricotta-juustuvorm

1,3-1,5 kg suvikõrvitsat

3 sl oliiviõli

1-2 sibulat

400 g ricottat

300 g riivitud juustu

4 muna

2 tl soola, 

musta pipart

maitserohelist (nt pune)

Ahi 190 kraadile.

Riivi suvikõrvits jämeda riiviga, sega hulka 1 tl soola ja jäta 20 minutiks sõelale nõrguma. Pärast tupsuta köögipaberiga mahl pealt ära.

Haki sibul ja prae 1 sl oliiviõliga. Pane sibul kaussi. 

Siis prae suvikõrvitsat 10 min madalal kuumusel ülejäänud oliiviõliga.

Sega suvikõrvits sibulaga, jahuta veidi. Siis lisa lahtiklopitud munad, ricotta ja riivjuust, sool, pipar ja maitseroheline.

Pane ca 20x30 cm kandilisse vormi, alla küpsetuspaber.

190 kraadi juures 1 h. Pisut peaks enne sööki tahenema.






Kommentaarid

Populaarsed postitused