Aedviljadega chilli con carne



3 küüslauguküünt
2 paprikat
3 sibulat
1 suvikõrvits
400-500 g hakkliha
oliiviõli
400 g purustatud tomateid
1 tšillipilar v 2-3 tl tšillipulbrit
siila, musta pipart (aed-piparrohtu)
salveid, basiilikut, rosmariini
400 g valgeid konservube
(või eelkeedetud aedube)

Peenesta küüslauk, sibul, haki paprika ja suvikõrvits.
Pruunista hakkliha pannil õlis, maitsesta soola ja pipraga. Lisa sibul ja küüslauk ja pruunista pisut. Tõsta hakkliha potti. Lisa paprika, suvikõrvits, purustatud tomatid, hakitud ürdid, tšilli, hauta  10 minutit. Lisa nõrutatud oad ja hauta veel 10 minutit. Vajadusel lisa soola ja pipart.


Kommentaarid

Populaarsed postitused